Vær at vide

Det er gratis at få besigtiget arbejdet, gennemgået projektet i fællesskab og få udarbejdet et tilbud/overslag!

Det er selvfølgeligt gratis at få en af vores konsulenter ud og gennemgå det projekt du overvejer. Også vores tilbud/overslag er gratis.
Vi har stor fokus på at vore kunder føler sig som en del af en proces de har overblik over. Vi skal nok foretage arbejdet, men det er vigtigt at kommunikationen er i højsædet.

 

Vi vil normalt kunne udføre arbejdet indenfor 1-3 uger!

Under normale forhold vil vi kunne udføre de fleste opgaver indenfor maksimalt 3 uger. Dog selvfølgeligt ikke hvis arbejdet i sig selv tager længere tid 😉

Der er dog perioder med travlhed, hvor vi vil have svært ved at love dette. Men det aftaler vi helt præcist når vi står med opgaven.

 

Vi arbejder primært i områderne Århus og Silkeborg, samt alt imellem!

Vi er geografisk placeret i Hasselager og Silkeborg, så Århus, Silkeborg og Skanderborg er der vi oftest arbejder. Vi har dog også løst opgaver i Odense, på Lolland samt i Vest og Nordvest Jylland. Lad os høre fra dig, så ser vi på hvad der er muligt.

 

Vi kan også bygge nyt badeværelse eller køkken!

Vores konsulenter har stor erfaring med at projektere nye badeværelser og køkkener. Vi har ikke fine fornemmelser med at det skal være de ekstremt dyre løsninger vi kun leverer. Vi benytter os også rigtigt ofte af mindre dyre løsninger. Det er ikke nemlig ikke altid at pris og kvalitet hænger sammen 😉

Har du nogle idéer, så ring og lad os drøfte dem. Det behøver ikke altid være så kompliceret som det kan forekomme.