Tømrer arbejde

Tømrerarbejde – en verden af muligheder.

Alt kan lade sig gøre. Få en gratis rådgivende gennemgang af dit byggeriprojekt.
Tilbygning, træterrasse, carport, tagetage, udestue/vinterhave, trægulv, døre/vinduer , nyt tag – som sagt, alt kan lade sig gøre.
Arnfast Byg til byder en verden af muligheder for at udvikle din bolig. Kun fantasien sætter grænser.
Kontakt os for en rådgivende samtale – og få et uforpligtende tilbud på din konkrete opgave.
Vi står altid klar til at involvere erfarne bygningskonstruktører og arkitekter. Fagfolk vi har haft et tæt samarbejde med igennem mange år.

 

Træ – et fantastisk smukt naturmateriale, der ideelt kan bruges både inde og ude.

Træ er i århundreder blevet benyttet til at tilføre byggerier smukke arkitektoniske træk. Smukke detaljer og smukke konstruktioner udformet i naturens eget byggemateriale.

De nordiske træsorter som bøg og fyr hører med til den skandinaviske byggetradition, men også de i skandinavien nye mørle, eksotiske sorter som ibenholt, teak, mahogni og azobé vinder indpas. Inspiration der flyder over grænser og kontinenter åbner op for hidtil usete nye muligheder.

Arnfast Byg tilbyder en verden af til- og ombygningsmuligheder til enhver form for byggeri. Privat eller erhverv, luksuriøse løsninger eller enkle og stilfulde konstruktioner. Alt er muligt med træ, naturens byggemateriale.

Kontakt os endeligt for at høre om dine muligheder med netop din bolig. Vi rådgiver gerne om hvilke materialer og træsorter der egner sig bedst til de forskellige opgave

Fleksible byggeløsninger

Vi tilbyder at styre en byggesag på præcist det niveau der passer dig bedst. Hvordan afhænger blandt meget andet af dels opgavens størrelse, og dels opgavens kompleksitet.

  • Fagentreprisen, hvor vi varetager det arbejde der dækkes af vores involverede faglighed.
  • Hovedentreprisen, hvor vi styrer en byggesag fra start til slut med kontakt til hele håndværkergruppen.
  • Totalentreprisen , hvor vi styrer en byggesag fra start til slut med alle involverede parter. Vi er således bygherres kontakt og sparringspartner under hele forløbet.

Vores arbejdsområder

Fugning / Pudsning / Kalkning / Vandskuring / Malerarbejde / Terrazzo / Flisearbejde og klinkearbejde / Mosaik / Betonarbejde / Lægning af betonfliser / Opmuring / Nedbrydning / Lægning af natursten / Restaurantombygning / Berapning / Filtsning / Gulvlægning / Forskalling / Gipsarbejde / Træ / Tømrerarbejde / Carport / Modernisering af butik / Terrasse / Køkkenrenovering / Køkkenudskiftning / Udkradsning og fugning / Ombygning af ejendom / Modernisering af badeværelse / Støbning af kælder /

Billedgalleri

ArnFast Byg og vore samarbejdspartnere har mange tilfredse kunder. Her er et lille billedgalleri af nogle af de opgaver vi har løst.

Kontakt os for en gratis rådgivende gennemgang af dine ønsker

Ring på 60 55 05 75 eller send os en email og vi kontakter dig hurtigst muligt

Kontakt os