Malerarbejde – Spar 30-50% lige nu

Spar 30-50 % på malerarbejde. Ring for en gratis gennemgang af dit malerprojekt.
Udover at få den sidste finish på det nye arbejde, så er malerarbejdet også et vigtigt element i forhold til ejendommens vedligehold.
Vi kan udføre alt indenfor faget hørende. Maling af lofter, vægge, dørkarme og fodlister. Alle processer såsom afrensning af tapet, fuldspartling af vægge og opsætning af glasfilt/væv/tapet, samt maling/vedligheold af vinduer og døre.
Også udvendige arbejder som facader, udvendigt træværk samt stakit/hegn mm kan vi udføre.

 

Kontakt os meget gerne for en uforpligtende samtale. Vi rådgiver gerne, samt giver et tilbud på den konkrete opgave.

Fleksible byggeløsninger

Vi tilbyder at styre en byggesag på præcist det niveau der passer dig bedst. Hvordan afhænger blandt meget andet af dels opgavens størrelse, og dels opgavens kompleksitet.

  • Fagentreprisen, hvor vi varetager det arbejde der dækkes af vores involverede faglighed.
  • Hovedentreprisen, hvor vi styrer en byggesag fra start til slut med kontakt til hele håndværkergruppen.
  • Totalentreprisen , hvor vi styrer en byggesag fra start til slut med alle involverede parter. Vi er således bygherres kontakt og sparringspartner under hele forløbet.

Vores arbejdsområder

Fugning / Pudsning / Kalkning / Vandskuring / Malerarbejde / Terrazzo / Flisearbejde og klinkearbejde / Mosaik / Betonarbejde / Lægning af betonfliser / Opmuring / Nedbrydning / Lægning af natursten / Restaurantombygning / Berapning / Filtsning / Gulvlægning / Forskalling / Gipsarbejde / Træ / Tømrerarbejde / Carport / Modernisering af butik / Terrasse / Køkkenrenovering / Køkkenudskiftning / Udkradsning og fugning / Ombygning af ejendom / Modernisering af badeværelse / Støbning af kælder /

Billedgalleri

ArnFast Byg og vore samarbejdspartnere har mange tilfredse kunder. Her er et lille billedgalleri af nogle af de opgaver vi har løst.

Kontakt os for en gratis rådgivende gennemgang af dine ønsker

Ring på 60 55 05 75 eller send os en email og vi kontakter dig hurtigst muligt

Kontakt os